André Andersson - Carl Odell - Sebastian Kristensson - Gustav Lindquist - Becir Hodzic

Avbytare: Adam Norén, Mathias Roos, Rasmus Hammargren, Nicklas Mattsson och Michael Nilsson.

Carl Odell ut - Filip Zahn in 65 min
André Andersson ut - Rasmus Hammargren in 75 min
Patrik Lippe ut - Victor Larsson in 80 min

MATCHKOMMENTARER
Så blev nollan spräckt efter 326 raka minuter utan insläppt mål. ÖT Smygehuk tog emot Trelleborgs FF U19 med en supertidig avspark 17:30. Detta gjorde att Adam Norén och Mathias Roos inte hann i tid till avspark. Nicklas Mattsson gick sönder redan på uppvärmningen och inringde Victor Larsson som inte tränat på 6 månader fick starta. Inledningen såg ut som en 0-0 match där båda lagen kände på varandra utan att skapa något. Efter 16 minuter går Victor Larsson ut och in kommer Adam Norén. Efter 22 minuter går Carl Odell ut och in kommer Mathias Roos. I den 33:e minuten kommer TFF fram till vänster och man drar iväg ett skott från 16-meters som touchar Joel Jakobsson men Philip Borgström i målet gör en fin räddning nere vid och tippar ut till hörna. ÖT Smygehuk ser vassare och vassare ut och det är väldigt nära vid ett par tillfällen. I den 40:e minuten slår Gustav Lindquist en hörna som Vasko Mitrovic når högst på men bollen går vid sidan av målet. Adam Norén lyckas mirakulöst hinna upp bollen innan kortlinjen och slår ett fint vänsterinlägg mot bortre stolpen där Filip Zahn dyker upp och nickar in 1-0 för hemmalaget. I den 44:e minuten får ÖT Smygehuk frispark 20 meter från mål. Gustav Lindquist slår en bra frispark över muren som går tätt utanför vänstra krysset. Första halvlek slutar med ledning för hemmalaget där det känns som om vi har bra kontroll på våra motståndare. I paus byts Filip Zahn ut och in kommer Carl Odell. TFF kommer ut som ett helt nytt lag till den andra halvleken och spelar mycket mera aggresivt och sätter högre press. I den 49:e minuten slår TFF ett inlägg där en forward är fri från nära håll och skjuter men Philip Borgström gör en helt enastående reflexräddning och får bollen över ribban. den 56:e minuten kommer TFF fram till höger och slår ett inlägg där en forward från nära håll nickar mot mål men Philip Borgström gör en ny kanonräddning men returen går turligt ut till en TFF-spelare som kan raka in kvitteringen till 1-1. I den 65:e minuten tar sig Becir Hodzic in från vänsterkanten och avlossar ett hårt markskott som smiter precis utanför bortre stolpen. I den 65:e minuten byts Carl Odell ut och in kommer Filip Zahn. I den 74:e minuten slår TFF in en hörna som man når högst på och nickar mot mål men Philip Borgström gör en fin räddning men än en gång går returen till en TFF:are som enkelt kan slå in 1-2. I den 75:e minuten byts André Andersson ut och in kommer Rasmus Hammargren. I den 80:e minuten får TFF en tveksam straff där spelaren ramlar långt efter den eventuella kontakten. Straffen slås hårt till vänster men Philip Borgström gör en fantastisk räddning och håller oss kvar i matchen. I den 80:e minuten byts Patrik Lippe ut och in kommer Victor Larsson. I den 84:e minuten slår Rasmus Hammargren en fantastiskt krossboll fram mot Vasko Mitrovic som kommer i bra läge men Vaskos skott går utanför. Under slutminuterna följer ett bombardemang mot hemmamålet. I den 87:e minuten får TFF en frispark precis utanför straffområdet. TFF-spelaren slår en hård perfekt frispark precis bredvid muren som går in i mål via stolpen till 1-3. I den 88:e minuten kommer en TFF-spelare helt fri men Philip Borgström gör en underbar fotparad. I den 89:e minuten har TFF ett nytt friläge där Philip Borgström gör ännu en fin fotparad. I den 90:e minuten gör Philip Borgström en kanonräddning när han räddar en bra slagen frispark upp emot vänstra krysset. ÖT Smygehuk inkasserar årets första förlust där TFF var det bättre laget i den andra halvleken och var hungriga framför mål. Philip Borgström gör en kanonmatch och svarar för några helt omöjliga räddningar. I nästa match väntar Lunnarps BK på lördagen den 14:e mars klockan 13:00 på Smygehamns konstgräsplan.